Loading icon

Description

Ønsker du å se Bergen by eller Fjord Norge på to hjul, har Bergen Base Camp mulighet til å sette sammen en sykkeltur etter deres ønsker og i deres tempo. Vi har guider som gjerne viser frem de flotte historiske og idylliske stedene i sentrum, som Bryggen, Fjellveien, Gamle Bergen eller en lenger tur til Troldhaugen, Fana Stavkirke eller Gamlehaugen. Vi tilbyr også turer som går over flere dager der dere kan oppleve Vestlandets flotte landskap, som for eksempel Hardangerfjorden, Værlandet, Flåm og Nærøyfjorden.

Dere velger selv om dere vil ha personlig guide, eller guide turen selv. Om dere drar på egenhånd, betaler dere kun for leie av sykkel som også inkluderer leie av hjelm og sykkellås.

Send oss en uforpliktende forespørsel, så setter våre eksperter gjerne sammen en sykkeltur etter deres ønsker. Det er også mulig å flette inn andre aktiviteter på turen, som for eksempel padletur i kajakk, fjelltur, eller båttur.

Vårt utvalg av sykler består av

  • Scott Sub Cross 45 – Trekking bike 24 speed
  • Scott Speedster 10 – Road bike 22 speed
  • Elektrisk Sykkel

Ekempler på turer kan være

Guidet tur gjennom Bergens Historie

Dagstur – Tidsbruk: 3 timer – Lengde: 8,5 km – Level: Enkel

Turen starter i sentrum og går nordover langs sjøen, hvor første stopp er på Fiskerimuseet. Her får vi se mer av Norges eldste næring og smake på Bergens eldste eksportvare, tørrfisk. Tørrfisk er også Norges lengst vedvarende eksportartikkel, som strekker seg helt tilbake til Vikingtiden. Bergen hadde monopol på tørrfisk i nesten 800 år.

Turen fortsetter til gamle Bergen Museum, et flott utendørsmuseum med autentiske trehus fra 1800-tallet, da Bergen var Europas største by av trehus. Etter et besøk her, sykler vi videre opp en bakke -alternativt kan vi gå med syklene- til Fjellveien. Denne veien har flott natur og utsikt over byen. Tilbake i sentrum drar vi til Bryggen for mer historie, og ikke minst for å nyte det flotte stedet som er på UNESCOs verdensarvliste.

Sykkeltur til Hardangerfjorden

(BERGEN) – VOSS – GRANVIN – ULVIK – KINSARVIK – UTNE – HERAND – NORHEIMSUND – ROSENDAL – (BERGEN)

7-dagers tur i Hardanger – 6 x overnatting inkludert – 5 x 3-retters middag inkludert.

Fra sykkelsetet kan du nyte alle synsinntrykkene i sakte film, og stoppe hvor og når du vil. Du sykler blant bugnende frukthager, og i sesongen kan avlingene kjøpes fra små boder i veikanten. Turen går over høydedrag og langs fjordarmer, avbrutt av fergestrekninger som byr på velfortjente pustepauser og naturen fra et annet perspektiv. Den nye, flotte Hardangerfjordbrua er lagt godt til rette for sykling og er en spennende overfart.

Underveis overnatter du på gamle ærverdige hoteller, fulle av sjarm og sjel. Sykkelturen avsluttes med overnatting i Rosendal, før Hardangerfjord Expressen byr på en flott sjøreise tilbake til Bergen.

Pris selv-guidet

Fra kr. 490,- per dag

Sykkeltur med guide

På forespørsel

No items found.