Loading icon

Opplevelser siden 2005

Vi har levert aktiviteter og opplevelser til både bedrifter og privatpersoner siden 2005. Vår kompetansebase fortsetter å vokse og vi ser alltid etter nye måter å begeistre og inspirere våre kunder.

Bergen Base Camp på kajakktur
Bergen Base Camp på båttur
Mat ved fjorden
Bergen Base Camp på fjelltur
Bergen Base Camp guide på toppen av et fjell med et norsk flagg
Bergen Base Camp på skogstur

BergenBaseCamp – Exin.no

Exin.no AS er en av de ledende selskapene innenfor aktiviteter i og rundt Bergen. I 2006 ble Bergen Base Camp et begrep innenfor firmaet og i løpet av 2009 ble det til vår merkevare. Vår målsetting og virksomhet er å tilrettelegger for trygge, miljøvennlige og inspirerende aktiviteter. Vi er opptatt av å begeistre våre kunder – enten det er blåtur for firmaet, vennegjengen, familien, skoleklassen eller en enkel turist. Vi arrangerer egne aktiviteter, og i tillegg tilbyr vi samarbeidene aktørers aktiviteter i og utenfor Bergen, blant annet rafting, brevandring og rundturer på vestlandet. Ulriken er blitt hovedarenaen til våre aktiviteter, men vi bruker også andre steder som blant annet Bergen sentrum, Fløien, Fjordslottet og Solstrand.

Vi er også bevisst på miljøet, og verdsetter balansen mellom bruk og vern av naturen. EXin.no AS er plukket ut som en pilot-bedrift i utviklingsarbeidet for bærekraftig reiseliv og geoturisme. Programmet er en felles satsing mellom Innovasjon Norge, Norges forskningsråd og SIVA.

Gründeren av firmaet, Anne Gunn Rosvold, har bakgrunn som utøver innen ulike aktiviter som klatring, fallskjermhopping, ski, kajakk, breturer, ekspedisjoner m.m. I tillegg deler hun de samme kjerneverdiene som firmaet står for. I 2009 mottok hun Gründerprisen for innovasjon og nyskapning, «Fredrikke Qvam Prisen 2009».

Våre kjerneverdier

Våre ansatte har stor kompetanse om våre aktiviteter og har mye erfaring. Dette bidrar til økt glede fordi vi kan gi gode råd om relevante aktiviteter, utstyr og bekledning. I tillegg gir det grunnlag for vår neste verdi, nemlig trygghet. Vi vektlegger sikkerhet, slik at det skapes et miljø hvor flere kan ta del i naturopplevelser og aktiviteter. Vi tenker mye på miljøet og den lokale naturen og har et sterkt fokus på å ta vare på omgivelsene og beholde den lokale natur- og kulturhistorien. Utvikling er også et viktig begrep hos oss. Vi ønsker å utvikle oss kontinuerlig slik at flere kan finne inspirasjon gjennom våre aktiviteter.

Bergen Base Camp Teambuilding
Ulrikken med solnedgang

Hvorfor velge Bergen Base Camp?

Vårt mål er å lage et arrangement som er 100% skreddersydd etter deres behov og ønsker. Vi sparer bedriften for mye tid i planleggingsfasen ettersom våre eksperter har kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å sette sammen det beste opplegget i tråd med formålet av arrangementet. Vi kvalitetssikrer gjennomføringsfasen og sørger for at programmet glir knirkefritt. Det blir et enklere alternativ for bedriften fordi dere kun trenger å forholde dere til en person som har kontroll på alt. I tillegg vil det kun være en faktura, uten ekstrakostnader for organiseringen.

Vi kan komme tidlig inn i planleggingsfasen og bidra med vår erfaring til at bedriften oppnår sitt mål med arrangement, firmatur, event eller kundepleie. Bedriften bestemmer selv om vi bare skal levere en liten del av arrangementet, eller organisere alt. Med vår lange erfaring med å tilrettelegge arrangementer, kjenner vi alle  hotell og konferansefasiliteter – uten å være bundet til noen av dem. Vi kjenner aktiviteter som er relevante, vi finner underholdning som passer budsjettet.

Det er tidkrevende å finne ut av alternativene og mulighetene for konferansen, seminaret, incentivtur m.m. Spør oss, så vil vi presenterer ferdige alternativ og dere sparer tid og penger. Vi har unik kompetanse på Bergen og Fjord Norge, men også en god kompetanse på andre norske destinasjoner, blant annet Nord-Norge.

Utsikt over fjorden

Våre kjerneverdier

Kompetanse

Trygghet

Utvikling

Inspirere og begeistre

Ta vare på miljøet og naturen

Bergen Base Camp teambuilding

Hyggelige tilbakemeldinger fra våre kunder

We teamed up with Bergen Base Camp for a digital teambuilding in Bergen for one of our client (and 54 participants), in December 2018.

Turid and Anne were very helpful in drawing up a game that could fit with the given audience and integrating inputs from our client, to personalize the game. Period was very busy and deadlines quite short but they pulled it off with success!

Feedback were very positive, especially from participants who had done several digital teambuilding before but none like this one! They had a lot of fun and left Bergen with great memories.

If you are looking for a fun and different way to discover Bergen and all its wonders, do not hesitate to call upon Bergen Base Camp. Many thanks to the team.

Hyggelig tilbakemelding fra det franske firmaet Teamwork

Fjordslottet vil på det sterkeste anbefale Exin.no (Bergen Base Camp) som en samarbeidspartner til deres arrangement.

Positiv tilbakemelding fra Fjordslottet

«De utførte en utmerket jobb som gjorde til at deltagerne fikk en uforglemmelig og positiv opplevelse igjennom aktivitetene.»

Teambuilding med Norges Blindeforbund

«Alle tilbakemeldingene fra våre ansatte er udelt positive. Dere laget en kjempefin utfordring til oss med mange og varierte oppgaver. Det satte vi utrolig stor pris på.»

Fjellvar

«Takk for ei flott oppleving på Ulriken! Vi koste oss og følte oss i gode hender.»

Tilbakemelding fra teambuilding med BKK
Instagram

#BergenBaseCamp