Loading icon

Bedrift

Vi har over 15 års erfaring med å tilrettelegge arrangementer og skreddersyr gjerne etter deres behov. Våre medarbeidere tar deg med på trygge og miljøvennlige aktiviteter i natur og by.

Aktiviteter

Mat og Kulturvandring
Teambuilding

Smak av Bergen er en aktivitet hvor du får smake noen av de lokale spesialitetene på spennende steder og restauranter i Matbyen Bergen. Underveis passerer du noen av de eldste og mest pittoreske stedene i Bergen.

Firmatur
Firmatur

Vi skreddersyr din firmatur!

Teambuilding GO
Digital teambuilding

Prøv vår digitale teambuilding, der målet er å finne frem til og løse flest mulig oppgaver på en gitt tid. For å få et godt resultat på denne aktiviteten må deltakerne samarbeide, ta i bruk taktiske ferdigheter, og til tider også de kreative ferdighetene.

Fløyen og Ulriken GO
Digital teambuilding

Med teknologien i våre GO-produkter kan vi skreddersy opplevelser for deg og din bedrift. Vi skaper tilpassede kart og temaer med lett tilgang via vår mobile app, som garanterer en unik opplevelse til enhver teambuilding.

Sykkel
Aktiviteter

Ønsker du å se Bergen by eller Fjord Norge på to hjul, har Bergen Base Camp mulighet til å sette sammen en sykkeltur etter deres ønsker og i deres tempo.

Fjord, fjell og lokal historie
Firmatur

Ønsker ditt firma en helt spesiell firmatur? Kjør eller sykle langs den vakre Osterøyfjorden og opplev en tradisjonell gård.

Lagaktiviteter
Teambuilding

Vi tilbyr et bredt utvalg av lagaktiviteter, som vi kombinerer til skreddersydde pakker. Alle aktivitetene har som mål å være relasjonsbyggende, med fokus på å skape arena for utvikling på alle nivåer.

Hardhausen
Teambuilding

Hardhausen består av våre tøffeste aktiviteter. Her får du en kombinasjon av aktivitetene zipline, luftpistol, øksekasting og bueskyting. Aktivitetene blir satt opp som en liten lagcup, der vi teller poeng og tilslutt kårer et vinnerlag.

Vikinggård og vikingtid
Firmatur

Bli med på en annerledes, lærerik, kreativ, underholdende og aktiv dag på vikinggård. Med over 1000 år lang historie har denne vikinggården mye å by på av historie og aktiviteter, og gir et innblikk i det daglige livet til vikingene som bodde i området.

Kajakktur
Aktiviteter

Å padle kajakk gir en spesiell nærhet til vannet og naturen rundt, noe som gjør det til en flott måte å oppleve de norske fjordene. Våre kajakker er stabile og trygge, og våre guider har kunnskap og erfaring som legger opp til en flott opplevelse for deltakerne.

Running Man
Digital teambuilding

Running Man er perfekt til en kortere aktivitet for bedriften, som for eksempel som en del av en lunch-pause.

Båttur
Aktiviteter

Opplev Vestlandets høye fjell og dype fjorder med båt. Vi tilbyr båtturer i båter av ulike størrelser og til ulike formål. Alt fra større båter for fjord cruise til mindre ribber til fjord safari.

Blåtur
Teambuilding

Vårt utvalg av aktivitetspakker har ulik grad av utfordringer, både fysisk og intellektuelt. De fleste av disse passer godt til blåtur, og vi har satt sammen en pakke som passer til en dag sammen med kollegaer i alle aldre og formnivå.

Kajakk og stormwatching
Firmatur

Ta de ansatte med til den vakre skjærgården utenfor Bergen. Vi setter sammen en spennende firmatur i vestnorsk kystnatur, der hav møter himmel.

24 Minutter
Digital teambuilding

En vanlig løpebane er ca 400 meter og et vanlig menneske buker over ett minutt på å løpe en runde. Men, hvor lang tid tror du det tar for deg og dine kollegaer, når dere også skal besvare oppgaver underveis?

Vandring i Byfjellene
Aktiviteter

Bergen by er omringet av syv fjell som alle har fine turmuligheter hvor du kan nyte en flott utsikt og kulturell historie. De mest populære fjellene er Ulriken (643 moh) og Fløyen (320 moh).

Zipline på Ulriken
Teambuilding

Ziplinen på Bergens høyeste byfjell vil gi deg et luftig svev med fantastisk utsikt over byen og dens fjord og fjell. Prøv Norges raskeste zipline, som åpnet sommeren 2016. Ziplinen finner du på Ulriken, som er Bergens høyeste byfjell (643 moh).

Forbindelser
Digital teambuilding

Noen er gode med navn, andre er gode med ansikter, her gjelder det å bli god i begge. FORBINDELSER er en super måte å lære begge deler.

Trugetur på Ulriken
Teambuilding

Nyt en guidet rundtur på Ulriken, byens høyeste fjell (643 moh), som tilbyr en nydelig panorama utsikt over Bergen, øyene, fjorden og andre fjell (dersom været tillater det).