Loading icon
Digital teambuilding

Fra Ulriken til Sydpolen

Finn din indre eventyrer

Det er på tide å samle gjengen og bli med oss på en reise til Sydpolen i vårt helt nye innendørs-spill!

Vi i Bergen Basecamp trives jo aller best utendørs, men været i Bergen har noen ganger en tendens til å få folk til å ville være inne. Dermed svarer vi med et innendørs-spill slik at dere kan konkurrere skjermet for vær og vind.

Fra Ulriken til Sydpolen er et spill hvor du sammen med ditt lag skal løse oppgaver med mål om å nå Antarktis før alle andre. Konkurranseinstinktet og ikke minst lagånden vil bli satt på prøve i dette spillet hvor vi kombinerer teknologi med den virkelige verden. Vi garanterer god stemning og høyt engasjement hos dere deltagere og ikke minst fra vi som arrangerer!

Spillet

I dette innendørs-spillet handler det om å komme seg raskest mulig til Sydpolen. På hvert lag er det en av deltakerne som tar i bruk sin telefon for å laste ned spillet. Dere vil få utdelt oppgaveark og verktøy til å løse oppgavene med. Oppgavene er varierte hvor noen krever tankekraft og andre krever at man må opp av stolen. Det er også en del historie knyttet til oppgavene og spillet, dette er et veldig engasjerende og ikke minst lærerikt spill!

I dette spillet vil dere bli fortalt en veldig spennende og lite fortalt lokal historie om Tryggve Gran. Dette var en mann som hadde tilknytning til Bergen og Ulriken. Han var en ekte eventyrer som flyger, forfatter, fotballspiller og ikke minst polfarer!

Antall personer

4-6 pers pr. lag

Varighet

1,5 - 2 timer

Pris

Kr 650,- pr pers, ekskl mva

Minimumspris tilsvarende: 10 pers

Flere enn 50 pers? Kontakt oss for tilbud

Lokasjon

Innendørs, valgfri lokasjon

No items found.