Loading icon

Privat

Vi har en rekke forskjellige aktivitetspakker og tilpasser gjerne etter behov. Våre medarbeidere tar deg med på trygge og miljøvennlige aktiviteter i natur og by!

Aktiviteter

The Last Viking
Digitalt spill

Olav Kyrre og hans menn er omringet av fiender og må finne den skjulte veien ut av Bjørgvin for å unngå enda et knusende slag. Erobreren William og den danske kongen Svein har samlet troppene sine og omringer Bjørgvin, noe som gjør det vanskelig å unnslippe.

Privat guidet tur på Ulriken med 3-retters lunsj
Dagsturer

Opplev en privat guidet tur på Bergens høyeste byfjell. Denne turen inkluderer Ulriksbanen og 3-retters lunsj på Skyskraperen restaurant.

Panoramatur over Vidden
Dagsturer

Vandreturen går over “Vidden”, som er fjellvidden mellom to av Bergens byfjell; Ulriken og Fløyen. Mens du går fra fjell til fjell vil du passere steder med mye kulturhistorie.

Øksekasting- og Bueskytingscup
Utdrikningslag

Inkluder en artig konkurranseaktivitet til utdrikningslaget.

Utdrikningslag GO
Utdrikningslag

Skal du eller noen du kjenner gifte seg i år? Bli med på en aktiv, engasjerende og litt annerledes vri på utdrikningslag!

Mat og kulturvandring
Dagsturer

Opplev Bergen med alle dine sanser. På denne turen går vi gjennom den eldste delen av byen og dens historie. Lokal guide med gode lokale historier og lokal mat. På denne turen får du lære om Bergen, lokale mattradisjoner og historie.

Hardhausen
Utdrikningslag

Hardhausen består av våre tøffeste aktiviteter. Her får du en kombinasjon av aktivitetene Zipline, øksekasting og bueskyting. Aktivitetene blir satt opp som en liten lagcup, der vi teller poeng og tilslutt kårer et vinnerlag.

Bergen GO – Escape Quiz
Digitalt spill

Bergen ble grunnlagt i år 1070 e.Kr. og for å markere 950 års jubileet, så har vi laget et engasjerende kunnskapsspill om byen.

Zipline på Ulriken
Utdrikningslag

Ziplinen på Bergens høyeste byfjell vil gi deg et luftig svev med fantastisk utsikt over byen og dens fjord og fjell.

Konkurransepakken
Utdrikningslag

Konkurransepakken går ut på at deltakerne i utdrikningslaget deles inn i lag som går gjennom en rekke lagaktiviteter som byggverk, bueskyting, GPS-tur med oppgaver, tangram, quiz, kanal, labyrint m.m. Antall aktiviteter varierer med antall deltakere.

Norges raskeste Zipline
Zipline

Sommeren 2016 åpnet Norges raskeste zipline på Bergen by's høyeste fjell, Ulriken (643moh). Med start fra flaggstangen nyter du storslagen utsikt over by, fjord og fjell, mens du svever i høy hastighet over bakken.