Loading icon
Aktiviteter

Vandring i Byfjellene

Bergen by er omringet av syv fjell som alle har fine turmuligheter hvor du kan nyte en flott utsikt og kulturell historie. De mest populære fjellene er Ulriken (643 moh) og Fløyen (320 moh). Disse er også de to fjellene med best utsikt over Bergen by, dens fjell og fjorder. Våre turguider har lang erfaring og mye kunnskap om byfjellene, og vil gledelig vise dere den flotte naturen fjellene har å by på, der dere bestemmer tempoet.

Send oss en uforpliktende forespørsel og fortell oss deres preferanser. Våre eksperter vil da kunne gi dere sin beste anbefaling og finne den mest passende turen basert på deres ønsker. Pris for guidet tur bestemmes av antall deltakere og ruten på turen.

Et eksempel på en vandretur er en av Norges mest populære turer

Vidden panoramatur

Tidsbruk: 4-6 timer – Lengde: 13 km – Level: Medium

Vandreturen går over “Vidden”, som er fjellvidden mellom to av Bergens byfjell; Ulriken og Fløyen. Mens du går fra fjell til fjell vil du passere steder med mye kulturhistorie. Ettersom Vidden er det høyeste punktet på Bergens syv fjell, kan du nyte den flotteste utsikten over byens fjord og sentrum, i tillegg til fjellene som omkranser den.

No items found.