Loading icon
Digital teambuilding

Teambuilding GO

Aktiv oppgaveløsing!

Prøv vår digitale teambuilding, der målet er å finne frem til og løse flest mulig oppgaver på en gitt tid. For å få et godt resultat på denne aktiviteten må deltakerne samarbeide, ta i bruk taktiske ferdigheter, og til tider også de kreative ferdighetene.

Spillet kan gjennomføres hvor som helst. Vi kan komme til dere, eller dere kommer til oss i Bergen sentrum. Har dere kontorer flere steder i landet? Vi kan tilby aktiviteten for alle.  Spillet kan utføres både innendørs og utendørs.

Spillet

Spillet er basert på samme teknologi som det populære mobilspillet  ”Pokemon GO”, men i vår app skal deltakerne plukke opp oppgaver og løse dem, basert på prioriteringer, samhandling og strategi.

Det blir garantert stort engasjement blant deltakerne og umulig å ikke bli hektet på å finne neste oppgave. På hvert lag er det en av deltakerne som tar i bruk sin telefon for å laste ned spillet.

Oppgavene er plassert ut på forhånd og deltakerne finner dem ved hjelp av et kart i vår app. For å få oppgaven opp i appen, må deltakeren fysisk være innenfor en viss radius til punktet i kartet.

Utvalget av oppgaver er i utgangspunktet en lett blanding, der de fleste av dem har svaralternativer. De har ulik vanskelighetsgrad, som også gjør at de gir ulik poengsum. Det er også mulig å legge til oppgaver knyttet til eget firma, produkter, nøkkel-personer eller evt. et spesielt tema for dagen. Tillegg for foto-oppgaver.

Antall personer

4+

Varighet

1+ timer

Pris

Kr 550,- pr pers, ekskl mva

Minimumspris tilsvarende: 10 pers

Lokasjon

Bergen sentrum, eller valgfri lokasjon

No items found.